Jarní smutnění

Jarní smutnění

Je mi zima..
Z dlouhého času
Jarního tání ...
Květu trnek
Na stráni ...
Slunečního jasu ..

Chybí mi oči tvé
Ta pusa co smát se umí...
I obočí tázavě zvednuté
Tvůj pohled ..
nad který víc není ..

Noc v ní čaroděj ...
Zvláštní příchuť má
Jeho ústa , jak kdyby
byla na světě jediná ...

Je zima..
to vítr vyhnal ještě..
Z dalekých hor...
Kapky studeného deště...
Autor Liduška, 24.04.2019
Přečteno 264x
Tipy 4
Poslední tipující: šerý, KeepTheFlameBurning, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí