Snění

Snění

Anotace: ...

O těch nocích snil jsem již v mládí,
když myšlenka s pravdou boj svádí..

Tak pravdivé je noční snění,
v té chvíli skutečnějšího není..

Vše vypadá jak realita,
avšak veselá a nerozbitá..

Snít můžeš i vzhůru,
aniž bys zažil noční můru..

Ráno budíš se buď dobře naladěn
a když ne, věř nebude dobrý tento den..
Autor honnnzik, 28.02.2007
Přečteno 311x
Tipy 2
Poslední tipující: loverose91
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezká myšlenka,škoda toho laciného rýmu...

28.02.2007 16:18:00 | Janis Joplin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí