Pojď kráčet se mnou

Pojď kráčet se mnou

Na kůži nosím obraz tvůj,
to abys denně kráčel se mnou.
Proč nebyla jsem tehdy tam a neřvala: „stůj“?!
Svět zabarvil si temnou černou.

Ačkoli v sobě tě mám,
vloženého pevně,
každý jsme sám.
Někdo jde a někoho vzala zpět země.

Co jsi tehdy dokonal,
denně mou zkázou jest.
Vždy stála jsem jen opodál
a kytky nevidím už kvést.

Pojď kráčet se mnou!

Autor J.Karasová, 07.05.2019
Přečteno 342x
Tipy 2
Poslední tipující: Helen Zaurak, Šípková Růženka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí