Život jako dar?...

Život jako dar?...

Moje mysl, prázdnota.
Srdce svírá temnota.
Mé myšlenky nicotné se zdají,
ale jako všechno, svojí cenu mají.
Přemýšlím sám nad sebou,
jako nad jinou osobou.

Snaha být lepší mě při životě držela,
ovšem i ta po čase zmizela.
Vzdala život dřív než já,
nepomohou slova líbezná.

Avšak přeci existuje naděje,
na našem světě krásně je.
Ostatní to tvrdí stále,
beru život jako krále.
Autor Koubic, 11.05.2019
Přečteno 242x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka, BaZiNgA
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Promiň neměníš si pohlaví v profilu? Nebo se pletu, považoval jsem tě za ženu.

12.05.2019 08:17:02 | Karel Koryntka

Žena opravdu nejsem

12.05.2019 09:17:03 | Koubic

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí