Jen se vyplač

Jen se vyplač

Anotace: ...

Sleduj, jak má slza padá,

nech je padat, ať padají

Uklidni ve mně rozbouřené moře,

obejmi mě pevně, já pláču

Šeptáš mi, jen se vyplač, má milovaná,

přece není zločin se jednou za čas složit

a není zločin se mě ptát, proč pláči

 

Přijdu neuteču, spíše se schoulím do Tvé náruče,

nebojíš se být starostlivý

Říkáš mi, přijď za mnou, až mě budeš potřebovat,

dostaň to ze sebe, ať promluví pravda

Prozradím Ti všechna svá tajemství,

svěřím se Ti se všemi obavami,

nebudeš mne soudit a pomůžeš mi to zvládnout

 

Podělím se s Tebou o svou bolest,

ze všeho se Ti vyznám, ať je to cokoliv

Šeptáš mi, jen se vyplač, má lásko,

pomůžu Ti se z toho dostat

 

Se vším se Ti svěřím

i všechna svá trápení Ti povím

Kdykoli potřebuji, když je mi nejhůř,

jsi u mě a ve své náruči mě konejšíš

Mé rty poseješ něžnými polibky,

přitom mi šeptáš do ouška slova utěšující

 

Odstrčím Tě, pak Tě k sobě přitáhnu,

protože někoho takového jako jsi ty, potřebuji

Vždycky se Ti snažím všechno říct,

ale ty mě občas neposloucháš,

stačilo by, abys mi naslouchal a pochopil mě

Ve svém životě jsem to neměla jednoduché,

ale složité

 

Nejradši bych zalezla do kouta,

kde bych byla neviditelná,

aspoň bys neviděl mé slzy stékat po mých tvářích

a nemusel bys mi říkat, jen se vyplač

Autor Misha, 15.05.2019
Přečteno 300x
Tipy 10
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková, Pamína, Frr, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí