Odchod

Odchod

Anotace: :(

Bodnuta trnem do hebké dlaně

bodnuta trnem v osrdí

umírá smutkem zraněné laně

obejmout chce se se smrtí.

 

Marně se snažím jí pomoci

vyléčit srdce i dlaň

hladím jí laskavě po bocích

zmrzlou jak severní stráň.

 

Dýchám ji teplo na tváře

třu její zmodralé ruce

madona odchází z oltáře

prach sedá na opuce.

 

Ještě se k Tobě přitulím

políbím prokřehlé čelo

po tom se pomalu rozbulím

odchází duše i tělo. 

Autor Ďábel sám, 15.05.2019
Přečteno 300x
Tipy 10
Poslední tipující: BaZiNgA, Iva Husárková, šerý, Marten, Frr, Kapka, J.Karasová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí