Notorický smutek

Notorický smutek

Anotace: :(

Zrozena z bolu co duši ji trýzní

pod šedavým nebem bez svitu

snad smutný text ve tklivé písni

v chladivé tichosti zdí  bytu.

 

Měnivost věcí v horečce noci

kdy sama si postel odestlává

stále má v srdci ten hořký pocit,

že život není žádná sláva.

 

Ozvěny křiku a slzy zmaru

pomalu chladnou v povětří

otevře láhev z nočního baru

obsah se stane nutností.

 

A tak tu leží na zemi chladné

opřenou láhev u boku

a její tělo pomalu chladne

plíce jsou zatuhlé bez dechu.

 

Alkohol dává, ale i bere

starosti s určitou lehkostí

na konec Ďábel jenž s Bohem se pere

má více štěstí a radosti.

Autor Ďábel sám, 18.05.2019
Přečteno 247x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, Romana Šamanka Ladyloba, Frr, J.Karasová, šerý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí