Truchlící víly

Truchlící víly

Anotace: Jak rychle to utíká... Věnováno T.

Ach, v mém srdci prázdnota a temnota sídlí,
V mém těle se rozum s hormony mydlí.
Rovnováha v mžiku se ztratila,
A s ní i víla spanilá.

Jež lesy znala, a louky též,
Znala i tu neznámou věž,
Která vždy stávala tu,kde dnes jen balvany leží,
Ano,tak rychle ten čas teď beží.

Čas tak rychle běží,
Že než se naděje, už venku sněží,
A vzpomínky mu nestačí,nestíhají mizet a vznikat,
A tak vílám nezbývá, že nad minulostí vzlykat.
Autor Amiradi, 30.05.2019
Přečteno 280x
Tipy 10
Poslední tipující: Elis1ě, enigman, Lékařka duše, Iva Husárková, J.Karasová, BaZiNgA
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

možnosti jsou...

09.06.2019 01:35:41 | enigman

Vzlykáš krásně.

03.06.2019 22:36:19 | Lékařka duše

Děkuji :)

04.06.2019 19:34:23 | Amiradi

Kéž by šlo vzdychat jen nad minuloSTí a zmizel strach z budoucnosti...

03.06.2019 18:50:53 | Titanie

Kéž by...
Treba to tak časem bude...

03.06.2019 22:24:28 | Amiradi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí