Pátek odpoledne

Pátek odpoledne

Anotace: Napadlo mne u Hubatků - vzácný čas, jedno pivo jen pro sebe.

Sám,

bez rodiny,

pocity viny,

sílí a tuží,

jen JEDNO si dám,

proč výčitky?

Prach víří,

slunce krouží,

kmeny listů chlad jiskří.

 

Mám rád smažák,

ta delikátnost a sprostota,

exploze cyankál,

vím, že za hrob nevidím,

tuším, že toto ne,

ale stejně objednám,

tuším, že nevadí,

hlahol a ryk,

je dobře, že jsem šel.

 

Piano poskytne útěchu,

chci hrát,

blues, aby Váš život skvěle šel,

a sračky voněly šeříkem,

bořit, chtít,

vášen tlít!

Autor Jakub_Rytíř, 08.06.2019
Přečteno 191x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, J.Karasová, Kubíno, šerý, Neegoista88
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí