Boj

Boj

Anotace: ...tak jako tehdy mám srdce rozervané

Jiskřičky v očích ti pomalu zhasínají.
když paže Boží se k Tobě napínají.
Ďáblovo ruce ti bolest způsobují
  a vidím ,že síly ti docházejí.. 
V noci se modlím ať je vše zlí sen.
Ať opět se směješ ,když nastane den.
 Pravda je však krutá.Ty válku vedeš největší 
já jsem jen dcera co matku konejší.
V náručí tě svírám když pláčeš bolestí .
Celý svět proklínám za tohle neštěstí ..
Chtěla bych padnout na zem a trpět za tebe .
Každou noc i den ,prosím o to andělé.
Nikdo z nic neslyší,všichni jen mlčí,
A já ,koukám na tvé vyhasínající oči.
Trhá mi to srdce,rve ho na dvě půlky
vím "v rukou Božích jsme pouhé figurky".
Prosím ho tedy ať netrápíš se více
Ať dopřeje ti rychlého konce
Oči plné slz a Srdce bolestí rozervané
otvírám okno,tvá duše k Bohu vane.
Padám na kolena v dlaních moře slané
o matku ochuzena, šeptám "DĚKUJI TI PANE"
Autor Laureta, 10.06.2019
Přečteno 283x
Tipy 5
Poslední tipující: Iva Husárková, Kapka, J.Karasová
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Silné dílo,které zanechá silné emoce.

10.06.2019 13:09:39 | J.Karasová

Silné...

10.06.2019 12:52:46 | J.Karasová

Dekuji

10.06.2019 13:07:22 | Laureta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí