Samota

Samota

Doufam, ze vše není má chyba
Ze přece nejsem tak špatný
Lásku se snažil vracet
Věk se mi stal tratný

Nejde tak rychle dospět
Nelze byt ten velký chlap
Kdyby to však takhle bylo
Vedle by byl ženský pach

Ženská vůně, vůně lásky
Tu kterou každý chce
Byla by to pohádka
Šťastný konec a ne zavřená vrátka

Teď je čas se zvednout
Všemu nechat volný prostor
Musím prostě kapitolu zavřít
A nahlas řvát, jako motor
Autor Roy, 21.07.2019
Přečteno 332x
Tipy 1
Poslední tipující: Rozmarýna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí