Smutek..

Smutek..

Anotace: Smutek je tak strašně tíživej...

Smutek už je dlouho známí,
však pořád on je nový,
co já s tím jen nadělám,
on pořád tak moc bolí..!!

Zkus najít řešení,
já vůbec nevím, nevím
jak si pomoci, moc, moc to bolí,
srdce už je jednou rankou zničený,
však pomocnou ruku hledám,
kdopak mi ji nastaví?
Ale já to stejně asi nepoznám,
tak to radši skončím,
ukažte se lidi, ať už tolik
netrpím.......!!
Autor list, 01.03.2007
Přečteno 320x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to pěkné, smutné..

16.05.2007 09:15:00 | -Jojo-

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí