V nitru

V nitru

Sama tak sama

zahalena hávem smutku

a křídlem havraním

křičím o pomoc 

v krajině hluchoslepých 

kopretiny pláčou 

pod tíhou mraků

hra na zapomnění 

 

Křik, strach a děs 

zbořený svět 

hořící trosky snů 

a ulice plné krve

srdce prolezlé tmou

pak pohltila smrt

Autor tornádo.lou, 22.07.2019
Přečteno 335x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ty otazníky tam nepatří...

25.07.2019 21:47:53 | Night King

Prokletí básníci dneška zajásali????

25.07.2019 21:47:21 | Night King

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí