Zmačkaná fotka

Zmačkaná fotka

Anotace: ...

V ruce stará fotka lehce zmačkaná,
od nošení v peněžence.
To nejcenější co zrovna mám
se mi ztrácí lehce.

Dlouhý život těm kteří odešli
pro dobro ostatních,
ztratili se někde v dáli ,
abysme mohli žít.

Slyšíš má slova snad
jsi mezi nimi a nemůžeš mi dát
jedinou zprávu.
Chci se tě zeptat, jak se máš?

V letním dešti se fotka rozpouští
stále v mé ruce sevřená.
Cítím jak mě život opouští
ležím na silnici v klubíčku schoulená.
Autor AngelLia31, 11.08.2019
Přečteno 245x
Tipy 6
Poslední tipující: jenommarie, Jort, Krahujec, Frr, Eru Alonnar
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí