Planeta Ego

Planeta Ego

Anotace: //

Vůně trávy a hlasy volající
já... já.. já....
ukaž cestu ke smyslu a spokojenosti
možnost prohlédnout manipulaci a závist

pokrytectví kopající kolem sebe

po kolena v bahně
pocitů a negativ
ukaž probuzenou cestu
pochopení vlastních chyb
malosti a pocitů co strhávají kůži

štěstí když otevřeš oči a barvy
zalijí tvář

pod maskami mladých starců
odehrávají se bitvy a ega
do sebe narážejí silou
naložené tatry

závan vzduchu a pád do hlubin opovržení
bezmoc s programem matrixu
který má neustále navrch.
Autor HAIR, 17.08.2019
Přečteno 254x
Tipy 5
Poslední tipující: J.Karasová, jitoush
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..otevřít oči a prohlédnout.....až tam...hluboko....tam je všechno...
....ego jako tvůrce iluzí se bude vždy bránit.....roztrhat tu clonu
není jednoduché.....naléhavá báseň...líbí....ji.

17.08.2019 17:38:10 | jitoush

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí