Uvázat mašli

Uvázat mašli

Uvázat mašli

z nerozumu,

A dvě deci rumu

přilít do koláče,

Neveselá, už jen pláče,

Hodiny jak zrnka písku 

házet o zeď a pak je sbírat do sklenic,

A srdce probudit silou stisku. 

Absence citu a pak už nic. 

vlastním podpatkem šlápnout na ulitu,

Střepy z pozlátek a jiskry z citů 

nadechnout se naposled a přelézt dráty

Ty ostnaté, 

mříže za okny a zvony nade vraty

A jít naproti paní zubaté

A potom ve tmě svléknout šaty

 

V místě, kde nikdo nic nevidí 

A pak se utopit v davu bez lidí..

 

Autor Adele B., 22.08.2019
Přečteno 406x
Tipy 4
Poslední tipující: Fany, šerý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-) to se mi moooc líbí, Adele B., kráSný To máš :-)!

22.08.2019 13:34:56 | Fany

Maličko těkavé sem a tam. Ale jinak krásné a nápadité obraty! Jedna z tvých nej. Líbí se mi.

22.08.2019 13:07:26 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí