V krabici

V krabici

Jen v samotě sama
na stole krabice větrníků
kávová pěna s chutí smetany
členství v klubu ,, Navždy sám''
zrakem svým dívá do tmy
do světla ulic pod ní okna otevírám
světlušky chybí a tvůj krok sun krok
za dveřmi se rozléhá, slyším to naživo
krabici minivětrníků zavírá
pro vzpomínky, života libido...

Autor Adele B., 30.08.2019
Přečteno 246x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí