Tonutí ve tmě

Tonutí ve tmě

Anotace: ...

Baráky tonou ve tmě.
V té stejné tmě, jako já hledám sebe samu.
Můj život měl být o lásce a čestných lidech,
ale čelím jen samému zklamání a žalu.

V té tmě, se člověk lehko ztratí.
Víš, že Ty jsi tím jediným, kdo ti znovu pomůže vstát.
Jenže chytrý hloupému snadno radí,
když život je risk a ty se bojíš ztrát.

Co naplat, že táhne ti na 40.
Ty bídná duše, nezralého člověka.
Chtěla's mít všechno za svého mládí,
ale vlak tvého života - ten nečeká.

Ujelo ti mnoho stanic.
Minula si možná všechno z toho nabízeného mála.
V srdci cítíš ten pocit, že je všechno na nic
a že dosud nepotkala's muže, o kterého bys stála.
Autor milenium, 05.09.2019
Přečteno 241x
Tipy 7
Poslední tipující: Marten, mkinka, Iva Husárková, šerý, Němý Rytíř
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí