V říši za sklem

V říši za sklem

Celá tahle divná cesta

už je hrozně dlouhá

Teď na pořádnou smyčku

popadla mě touha...

 

Snad odpočinek najdu

tam v říši za sklem reality

A po mě nezbyde nic...

jen vzpomínky mé identity...

Autor Adele B., 01.10.2019
Přečteno 255x
Tipy 3
Poslední tipující: Marten, šerý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Uf! Tak odevzdaná? Asi ta podzimní melancholie...

01.10.2019 14:19:44 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí