Gruß Gott

Gruß Gott

Anotace: pocta Mistrovi...

 

PoetiK - Gruß Gott

Stře-de-ční de-šti--vý den,
přináší přesmutnou zprávu,
Gruß Gott - Já chtěl bych sdělit jen,
Český pěvecký Bůh opuoští Zemi k ránu,
Stře-de-ční de-šti--vý den, přináší přesmutnou zprávu,
Gruß Gott - Já chtěl bych sdělit jen,
Tento Pan Bourák už nedá na živo Dělovou ránu.

 

Ta černá s kosou na nikoho z nás ne-če-ká,
je to tak daný - nezvratný děj,
Vzpomínka: "Tohle jsem opravdu nečekal,
na tváří, prosím, těď svůj úsměv měj.
Místře nechť je Vám Zem lehká,
dál v nebi své hity si pěj,
Déšť padá na těla křehká,
Srdce nehasnou,
tak dál posluchače svou hudbou hřej.

 

Na počest Včelka obletí stadion,
V davu tisíce tančících těl,
Místo svíčky zapaluji lampion,
abych k uctění památky trochou přispěl.
K AMy, Frediemu a Kurtovi přidal se Šampion,
Zrovna, když jsem do stropu civěl,
V živém éteru zahlásilo rádio:
"Nebeský Kočí pro Vás Mistře přijel......

Autor Poetik, 04.10.2019
Přečteno 267x
Tipy 11
Poslední tipující: mkinka, jenommarie, Baree, Donne, Kapka, rybka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí