Pětačtyřicet slov

Pětačtyřicet slov

Anotace: Ad infinitum

Má flanelovou košili
uprostřed mostu Legií
co kolejema prošili
a nikdo už se nediví

že komín starý pekárny
zavál dusot koní
když císař Josef … no a my
pár suchejch slz uroní

zaržáli koně v šapitó
dohrálo Klokočí
už stačilo.. už stačí to...

vydechne a skočí
Autor Semtampisu, 07.10.2019
Přečteno 235x
Tipy 3
Poslední tipující: Kapka, šerý, Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Náhodných...?..;-)

07.10.2019 18:11:43 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí