Kontrast

Kontrast

Uprostřed temnoty paprsek slunce,
Hledajíc v moři malého pulce.

Kde jest smutek najdeme štěstí.
Uprostřed náhody, jistotu věští.

Uprostřed ničeho, hrdinský skutek.
Uprostřed štěstí najdeš jen smutek.

Kde chceš, aby ti bylo přáno.
Mezi nocí, ty hledáš ráno.

Už je to dávno, co směješ se sám.
Kde je ten pocit, že všechno dám.

Máš tu jen myšlenky, co úsměv ti berou,
Kde všichni se hádají a jenom perou.

Hledajíc prožitek, zas tam kde není.
Jak to teď dopadne všichni už vědí.

Hledání života, tam kde je smrt.
Nejsem já slušný, jen prachsprostý zmrd

Kde dávno už nejsem, však ty hledáš mě.
Koukat se na film na prázdném platně.

Chci jen důvody k tomuhle všemu,
Nečekám už nějakou převratnou změnu.

Uprostřed samoty hledajíc ženu
a Na prázdném papíře jídelní menu.
Autor Notimportant, 22.10.2019
Přečteno 291x
Tipy 3
Poslední tipující: Isla, J.Karasová, Marten
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí