Táto k narozeninám

Táto k narozeninám

Anotace: Táto k narozeninám(tento rok už nahoře oslaviš)

Vzkaz můj letí do nebe
táto dnes jen pro tebe
že mi chybiš hrozně moc
ale nedokáží víc už zmoct
svíčku ti dnes zapalím
květinu ti do vázy dám
abys viděl zezhůry
že tě stále ráda mám
vím že vše sleduješ
a pomahaš mi v mnohem
vždyť jsi můj anděl strážný
co mě chrání za každým rohem
Autor kikin87, 22.10.2019
Přečteno 215x
Tipy 3
Poslední tipující: Now, Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano. Dobrý rodič dítě ochraňuje celý jeho život. Ať je kde je.

22.10.2019 22:36:45 | Now

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí