Kam šla moje žena?

Kam šla moje žena?

Anotace: ...

Tak ještě sedm piv
jak kulí v Sarajevu
né, pane, kdo jste v rohu zív´,
neznáme Vaší ženu
snad kdysi dávno, nebo ještě dřív?

Tak honem sedm rumů
jak ran do Ježíšova břicha
Jidáš už visí, bez rozumu,
mlčí, a nedýchá
to vy, pane, v hluku tíhy šumu

Tak ještě jedna čára
na zežloutlej cár
muž v rohu něco čmárá
těch tahů může bejt jen pár
ostrých jak zuby jaguára

Vy, milej pane, posaďte se k nám
budeme pít a zpívat až do rána
ze špačků vystavíme chrám
a ze slz bude slavobrána
pro ni,
my víme, pane, umřela
vloni

a vy jste zůstal sám
Autor Semtampisu, 25.10.2019
Přečteno 272x
Tipy 9
Poslední tipující: Frr, Donne, aravara, Bánší, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

až jsem se zajík...ST* :-D*

26.10.2019 05:51:56 | Frr

Semtampiš, jde to číST

25.10.2019 17:36:03 | aravara

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí