Tak strašne mi je smutno, kurva

Tak strašne mi je smutno, kurva

Už bolíš

tekutá náplasť vo fľaši
sa mi trasie v ruke
ako hlboká rana
pokrstená dezinfekciou

mám otravu krvi

žilami sa tiahne tieň
ako dozrievajúca modrina
a čiernymi prstami sa snaží
dotknúť srdca

úspešne

nechtom škodoradostného ukazováka
rozdrapil tkanivo
ako pančuchu na tvári
so špicatým nosom
ktorému už nepomôže ani
hovoriť pravdu

a to si ty

nosatá láska
ktorá o sebe ani nevie
že neexistuje

je to len tieň
zakrádajúci sa potichu žilami
aby nezobudil pravdu
no tá už má jedno oko otvorené
a druhé nepotrebuje

plač nemusí hrať stereo
aby bol skutočný

ani na rozchod nemusia byť dvaja
Autor Nervaque, 14.11.2019
Přečteno 314x
Tipy 4
Poslední tipující: gallatea, Isla, barasoukup
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No, nemusia...vlastne - vacsinou nie su...

27.09.2021 20:59:39 | gallatea

Buď bolest způsobí, nebo se bude trápit něčím v čem nevidí smysl a zbaví možnost štěstí pro další? Bolí to kurva hodně, ale všechno má svůj důvod.

15.11.2019 08:33:25 | petrzal

Láska je strašný shit.

14.11.2019 23:49:45 | Isabella Monvoisin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí