Život mi je malý

Život mi je malý

Každý deň je poučný

zatvorený vo vlastnej koži
až do noci zisťujem
že nepotrebujem nikoho
a svet nepotrebuje mňa

ležím na posteli
a cez stenu ku mne
z vedľajšieho bytu dolieha
ženský plač

asi si tiež uvedomila zbytočnosť
existencie osamelých

smutné

čítam o ďalšej samovražde
pod vlakovou súpravou
a nikdy som viac nezávidel smrť

kto vie kedy sa odhodlám
a vyskočím z okna nežiť
nech si o mne niekto aspoň prečíta

keď už nikto nečíta v mojom srdci

čau zajtra
Autor Nervaque, 01.12.2019
Přečteno 219x
Tipy 3
Poslední tipující: gallatea, Majda, Marten
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Niekto mozno cíta, len si si nevsimol, lebo to nekomentuje...

27.09.2021 20:58:32 | gallatea

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí