Temnou ulicí kráčel smutek

Temnou ulicí kráčel smutek

Anotace: O smutku

Sbírka: Verše

Temnou cestu kráčel smutek
v závějích kroky těžké zapadly
moc daleko jsem ovšem neutek
jak květy kolem cest uvadly

Od stříbrného sněhu létají odlesky
snad od ranního kuropění
jak slunce vyšlo na lán nebeský
tak smutek šel do nočního bdění

Po cestě vykonal dobrý skutek
v našich srdcích jeden sídlí
každý vykonaný, zahubí černý smutek
jenž jako pták zamává křídly
Autor Petr27, 06.12.2019
Přečteno 394x
Tipy 4
Poslední tipující: Amiradi, J.Karasová, Jeněcovevzduchukrásného, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí