Polovina slunce

Polovina slunce

Anotace: ...

Když odpouštím
zapomínám
Větší pravdu
neumím dát
Smích léčí
srdce usedavě pláče
Ti kteří se živí utrpením
Mají rok hojnosti
Až napřesrok mince se otočí
Prolhaní nemůžou prohrát!

Autor ricda, 30.12.2019
Přečteno 270x
Tipy 1
Poslední tipující: Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí