Obyčejný den

Obyčejný den

Anotace: Báseň složená jenom tak večer když jsem nemohl spát.

Obyčejný den,
Dnes budu popraven,
Na krk uvážou mi provaz
Dnes odejdu od vás.

Provaz už je nachystaný,
Z tohohle záchrany není,
Pověšený tam musím býti,
Na hrob přineste mi kvítí.

Naposledy pomodlím se,
Naposledy rozloučím se,
Se světem který je krutý,
Se světem kde budu mrtvý.

Oprátku mi na krk dali,
Život mi právě teď vzali,
Tak se tady mějte krásně,
To je konec života i básně.

Autor Martin Julínek, 09.01.2020
Přečteno 314x
Tipy 4
Poslední tipující: Petr27, Imaginant, Básník Karel
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hodně syrová báseň připomíná mi Wolkera :)

28.04.2020 22:04:10 | Petr27

Na Tvůj věk trošku drsná .-)
Nechceš složit něco veselejšího? O pejskovi se mi celkem líbila.

26.01.2020 00:40:51 | Jaruška

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí