Úzkost

Úzkost

Anotace: Jen taková menší slátanina.. Prokrastinace...

Dveře zaklaply v černé místnosti,
Zůstali jsem tam jen já a její výsosti.

Pusť mě ven
Já nemám důvod být zde vězněn.

Chodbou neprojdu
Do pokoje nevlezu.
Do úzkého místa sevřeného tmou
Nepáchne ani myš, kterou na hostinu zvou.

Lékař léky to léčí
To však napomáhá jen zvenčí.
Uvnitř se to potlačuje
Psychiku to podceňuje.

Situace vyvolávající zlý v tobě pocit
U ostatních vyvolá soucit.
Pocit bezpečí ty potřebuješ
Avšak doktor říká: Moc si nárokuješ.

Každý den chuť se zabít,
Jen vhodné místo na to najít.
Třebas černý temný les
Kde nevkročí ani lest.

Silnější léky tady máš
A příště se tady ukaž.
Pokud se ovšem nezabiješ,
Zmínil doktor tiše zděs.
Autor Vydima27, 10.02.2020
Přečteno 253x
Tipy 3
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Prokrastinaci je třeba řešit, než přijde psychický problém.
Je ale fakt že s těchto stavů jsou nejlepší dílka ;-)

11.02.2020 06:23:17 | petrzal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí