Nezapomeň

Nezapomeň

Anotace: Nikdy

Pamatuješ, když jsme byli šťastní...?
Pamatuješ, kdy jsi mě svíral v náručí...?
Ani nevíš jak moc to bolí,
Ale ty jsi vždycky byl můj jediný.

Nezapomeň, že jsem tu pro tebe
Nezapomeň, že tohle nedělám pro sebe
Budu tady na tebe čekat,
I když sama vím, že to bude dlouho trvat...
Autor disappointment, 18.02.2020
Přečteno 251x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Rozmarýna, jenommarie
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Po ránách jsou strupy a ty si nesmíš škrábat aby se zahojily.

19.02.2020 06:13:04 | petrzal

Třeba se nikdy změní na někdy. ;-)

18.02.2020 23:15:12 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí