pár slov...

pár slov...

Anotace: jen pár slov co mě napadaly...

sliby?
to je jen kdyby...

touha?
tohle není vloha...

krása?
ty,že jsi krásná??

naděje?
jednou tě stejně dostane...

láska?
co když je to jen sázka??

přátelství?
jednou tě zradí..

slzy?
nimy se to stejně nikdy nezahojí...promiň...

nechtěj bejt jiná...chtěj být taková jaká si!!
Autor Mispul, 05.03.2007
Přečteno 252x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí