Těžká hlava

Těžká hlava

Hlava plná myšlenek,
hlava těžká jak kámen,
mám milion domněnek,
a teď je s námi ámen.

Nadechni se, nadechni se z plných plic,
nadechni se, snad bude vše už brzy pryč.

Vše zůstalo jak bylo,
vše stále bolí,
pocity, to jediné nám zbylo,
uvidíme co si za nás zvolí.
Autor Natali de Coffe, 25.02.2020
Přečteno 201x
Tipy 4
Poslední tipující: margaretm, Frr, šerý, Krahujec
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Těžká hlava je krutá nemoc.

26.02.2020 08:41:24 | petrzal

No tedy vítej - s dobrou báseňkou, u nás,

25.02.2020 23:01:00 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí