Prší mi, prší

Prší mi, prší

Prší mi, prší, 

deštíček z očí. 

Mákové kvítí,

roste mi z dlaní.

Co bude potom?

Vždyť nemám zdání!

Srdéčko bije,

hlava se točí. 

 

Prší mi, prší, 

z těch černých mraků. 

Makové kvítí, 

 po válce kvete. 

Kde se mám schovat, 

v žíznivém světě?

Ach padá peří, 

těm černým ptákům. 

 

Prší mi, prší, 

krvavé slzy, 

duše má tuší, 

že přestane brzy.

 

 

 

Autor Schedir, 03.03.2020
Přečteno 223x
Tipy 8
Poslední tipující: Donne, Marten, Kapka, Frr, jenommarie, šerý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zvláštní a líbí se mi.

04.03.2020 17:37:52 | Donne

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí