Všechno je klam

Všechno je klam

Anotace: Taková smutná, ale upřímná.

Kolik vyřčených slov,
co vichrem jsou,
chladných jako kov,
na vždy zůstanou…

… Všechno je klam…

… Kolik krásných vůní,
co objímá svět,
jednou srdce ranní,
uvadá samotou květ…

… Všechno je klam,
jako plamen svíce…

… Kolik prázdných dnů,
co srdce nosí,
pár tichých snů,
oči slzou prosí…

…Všechno je klam,
jako plamen svíce,
co v dlaních mám…

… Kolik věrných vzpomínek,
co v srdci zůstanou,
čas je svědek,
myšlenky nezapomenou…

… Všechno je klam,
jako plamen svíce,
co v dlaních mám,
nebolí již více…
Autor greatpedro, 08.03.2020
Přečteno 277x
Tipy 13
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Hledající, Donne, Iva Husárková, Anděl, Marten, Frr, jenommarie
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vše je jen klam...vím to...myšlenky nezapomenou...krásně řečeno...*ST*

08.03.2020 17:59:07 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí