Samotný

Samotný

Koukám na nebe, koukám na tebe,
a trochu smutně mi je..
koukám na lidi v tramvaji,
a ti co do mě vrážejí,
a trochu blbě mi je..
Vrážíme do lidí a oni se ani neohlídnou,
a chce se mi zvracet!..
Jsem tak sám a samotný,
nebývám už v pokoji,
jen potloukám se po ulicích,
a něco tady hledám...
Autor Nathalie, 14.03.2020
Přečteno 284x
Tipy 2
Poslední tipující: Roser
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

KDO JE TEN DOTYČNÝ A CO HLEDÁ?

16.06.2020 22:24:37 | Jaruška

A co hledáte?

20.03.2020 23:32:30 | Roser

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí