Deprese

Deprese

Drží mě to, drží,

i když sněží, prší,

drásá mi to duši,

bolest tluče - buší.

 

Sny se špatné zdají,

mravenci utikají,

toulají se - toulají.

Ve zdech! Ve zdech potají.

 

Kosti křupou jako chleba.

Vína pro křesťanku třeba.

Kříže v kříži - hřeby bolí,

Smrt se plíží po okolí.

 

Nehty strhnu bez ostychu,

nádech, výdech - konec vzdychů.

Trny růže hladí pýýchu, 

hadi svíjejí se v břichu. 

 

Temná mysl - ocel v očích, 

kostra, která kvílí nocí. 

Život lidský náhle končí.

BOŽE! Drží mě to, drží.

Autor Schedir, 20.03.2020
Přečteno 279x
Tipy 8
Poslední tipující: Donne, Jeněcovevzduchukrásného, Now, Vydima27, šerý, Frr
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To víno si s tebou dám rád ;)

19.04.2020 01:08:12 | TJD

Upírovi se zachtelo Kristovy krve? :D
Rudé kapky z koutků stékají, na krku kousance, vína dosti pro všechny!

19.04.2020 22:44:40 | Schedir

S rouškou se dnes špatně kouše :D

20.04.2020 12:47:30 | TJD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí