Lež

Lež

Anotace: Malá bísnička silně inspirovaná jednou písničkou.

Že nemůžu rozbít řetěz lží, jsem vždycky věděl
Moje zbytečné snahy nikdy neobživnou
Co jsem chránil a kryl po desítky neděl
Hroutí se nyní pouze mou vinou

Před soudem temné stopy mrtvých dní
Nikdy jsem nesměl mít ty krásy života
Teď topí mě temnota a poslední skřek zní
Sestoupím do chaosu a ztratí se jistota

Tohle je čas zúčtování za mé hříchy žití
V mém srdci je jen lež a strach
A až se všechny vzdušné zámky zřítí
Zůstanu sám, navěky, v temnotě, sebevrah
Autor Sarimace, 20.03.2020
Přečteno 305x
Tipy 6
Poslední tipující: praetorian, Dívka ze Středozemě, Donne, Roser, Kubíno
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky se mi líbí.

21.03.2020 21:42:13 | Donne

Zajímavé téma a pěkné zpracování
(=

20.03.2020 23:14:27 | Roser

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí