Pro tátu!!!

Pro tátu!!!

Anotace: Sklamal a hodně!!!Tyhle rýmy jsou jen pro něj,ale stejně je nikdy nebude číst.... (Zdenka = macecha)

Zklamal jsi už tolikrát,
a ani nevíš,jak moc!
Už nechci jen hořce polykat,
chci si vybít všechnu zlost.

Nechováš se jako táta,
jsi mi prostě cizí!
Jdeš z louže rovnou do bláta,
a má trpělivost jednou zmizí!

Co takhle říct jednou větu,
co zahřeje mě na duši
a ukázat celýmu světu,
co harmonii naruší?

Přece že máš skvělou dceru,
kterou máš tak rád,
a že je ve všem dobrá....tak to beru!!
Ale proč bys měl sám sobě lhát?

Víš že rodiče maj být oporou?
Však ta má zůstala na dně sklenky.
Je fakt,žes kdysi byl mou podporou,
jenže pak ses zamiloval do Zděnky!!!

Pro mě konec,pro ní začátek,
to už je písnička ohraná,
je jako vlk nažraný mláďátek,
stejně lstivá a prolhaná!

Pod vlivem alkoholu a kouře,
říkáte hrozný věci.
To už není déšť,ale nespoutaná bouře,
Nechci vás už vidět.NECHCI!!!!

Ty nejsi táta,ty si otrok,
pod vládou mojí macechy,
sem starší zase o rok,
ona vyhrála,já mám cenu útěchy!
Autor Sana.sorrow, 06.03.2007
Přečteno 541x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

aaaaaa, moooc bolestné... bolí, to boli, ale bude lépe... a nebo hůůř, ale to je život...

08.03.2007 22:31:00 | Lucie Tee

četla sis moji báseň...víš,kat mám já...:(
držím pěsti...

06.03.2007 17:02:00 | lonely.princess

Snad všechno dobře dopadne...

06.03.2007 10:46:00 | hanma

Moc krásné a bolestivé. Ale už s tím bohužel nic neuděláš...

06.03.2007 10:07:00 | sapho

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí