Vlak

Vlak

Anotace: Špatná rozhodnutí potrápí.

Kam jsem dal zrak?

Já,v cizí vesnici. 

Vybral špatný vlak  

špatnou stanici.

 

Tiše vaši píseň zpívám  

Já zpola prostě oděný, 

téměř nahý. Nic neskrývám,

.Tak lidé k sakru věřte mi. 

 

Uhýbám zrakem.

Toužil jsem po domově, 

teď špatným vlakem 

V rouše Adamově  

 

Na sucho polykám. 

Nevím co a jak. 

JEDU, ale nevím kam. 

Kam jede tenhle VLAK? 

Autor Tragejiri, 03.04.2020
Přečteno 244x
Tipy 11
Poslední tipující: Marten, danaska, Frr, jenommarie, Iva Husárková, praetorian, Dobrodějka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Někdy se tak člověk cítí, ale zase ten správný vlak přijede. ;-) "ST"

03.04.2020 11:46:51 | jenommarie

Nádherně napsané...

03.04.2020 07:22:33 | Dobrodějka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí