Enží

Enží

Anotace: ahoj je mi 15 let a toto je básnička pro mého pejska na horu do nebe. Doufam že se vám bude líbit.

Enží, Enží, Enží,
kde ted asi leží.
Kouká na mě shora?
co když mě ted volá.

Stýská se mi po ní moc,
od Vánoc až do Vánoc,
Doufam se jí tam hodně líbí,
snad je to tam krásně bílí.

Mam ji stále ráda moc,
myslim na ni každou noc.
Už je to tři roky zpět,
co opustila tento svět.

Byla hodně hodná holka,
radost jí dělala i louka.
Kdybych mohla vratit čas,
setkaly bychom se zas.




SBOHEM ENŽÍ
Autor MartinaHajkova, 03.04.2020
Přečteno 231x
Tipy 4
Poslední tipující: Hledající, Dobrodějka, jenommarie
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná básnička. Také tam mám chlupáče, za mostem duhovým.

03.04.2020 21:14:21 | Dobrodějka

To mě mrzí každý jednou odejde ale Enžince byly jen dva roky

04.04.2020 15:12:38 | MartinaHajkova

Na počeST tvé Enží, povedené dílko. Vitej tady.;-)

03.04.2020 21:00:33 | jenommarie

Děkuji vám moc

04.04.2020 15:11:54 | MartinaHajkova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí