Tma

Tma

Anotace: Tma

Do tmy,
Dívám se do tmy.
A nevidím nic,
Ani špetka světla.
Co číhá za okny?
Už nevím,
Zda mam oči otevřené
A nebo jen sním.
Jak dlouho budu čekat,
Než se rozední?

Co čeká v temnu?
Až udělám chybu,
Zemřu?
Bavi se jen na mé báze?
Třesu se. Srdce buší.
Utéct nejde snáze.
Skoro nedýchám,
Nevím co dělat.
Jsem sám, osamocen tu stojím
Toho se však nejvíc bojím.
Autor Mír v duši, 08.04.2020
Přečteno 327x
Tipy 3
Poslední tipující: Hledající, J.Karasová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí