Mosty

Mosty

Anotace: Cítit se sám, není stejné jako být sám.

Nic mi tu nezbylo, není důvod žít.

Štěstí to odešlo, nechci tu být.

Všechno to zmizelo, ty si mi odešla.

Já jen proplouvám, spíš se topím.

Tohle už nezvládám, brzo skončím.

 

Jen pro chvíli tepla, zapálil chladný.

Chladný mě zničilo, cítím se prázdný.

Přeju si aby to skončilo a já nebyl mrtvý.

Pro chvíli tepla, nechal shořet co hoří.

 

Jen pro chvíli tepla, všechno jsem ztratil.

Otázka, stalo to za to? Chtěl bych to vrátit?

 

 

 

 

Autor NPPPP, 16.04.2020
Přečteno 200x
Tipy 2
Poslední tipující: jenommarie
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Lepší:-) Možná stálo,
ale zkrátka se asi člověk měl zase posunout jinam..kdo ví
..tak už to ale chodí a je těžké si zvykat.
Posun o krok, pokud už by to člověk nevěděl
s jistotou, že o to stojí, to vracet
...pak jediný krok..je krok vpřed. ;-) určitě:-D

16.04.2020 00:50:31 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí