Zpověď

Zpověď

Začalo to jednoduše 

zamiloval si její úsměv, 

Vzdal se svojí duše, 

nečekal úspěch, 

 

Vždycky tak shy, 

Vždycky tak plachý, 

Nosíc si uvnitř, 

Svý starý strachy. 

 

To co se stalo, 

Nemohl čekat, 

Začal se bát 

Začal se lekat, 

 

Měl ji jen pro sebe, 

A to on nečekal, 

Tak rychlý spád, 

Ho vážně vylekal, 

 

A jeho starý vnitřní strachy, 

Snažíc se zakrýt jak je plachý 

Hrál si na něco co není, 

Cítil se jak ve vězení, 

 

No a tak to pár let šlo, 

A on by stále vice jiný, 

Víc tím jak viděl svý chyby, 

A strachy minulosti ho dohnaly, 

 

A ty noci s nožem na hrudi, 

Kapky krve na triku, rudý 

V autě řítil se nocí 

Vybíral strom který to skončí, 

Stál sám nad propastí, 

Lapen ve svý vlastní pasti, 

 

Odhodlání bodnout si nůž do břicha ještě ten večer, 

Ona odešla, nechala ho s nožem na krku brečet, 

Nebál se čepele, 

nebál se smrti, 

Bál se jen toho, 

Že známe to zdrtí. 

A proto přijal utrpení, 

Ale pro něj tu už nic není. 

Pro ztracenou lásku vzdal se smrti, 

Zkurvený žití mě strašně drtí. 

 

 

 

 

 

Autor OŠ96, 24.04.2020
Přečteno 303x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, NPPPP
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hodně smutné.

09.07.2021 18:57:47 | mkinka

Až děsivě lehce jsem se dokázal vžít...

26.04.2020 09:54:44 | NPPPP

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí