V tvém prachovém JÁ

V tvém prachovém JÁ

Anotace: život ani svět neleží ve hvězdách, ale v prachách...

Existence, moje i tvoje
pohnojili zahradu
všechno se děje v relativitě
fyzika za čtyři, chemie za pět
Lásko čekej mě v bytě na šestou
stejně jako poslední peníze
za které zaplatili životem „jen dva“
ty a JÁ

Účty k nezaplacení i s děvkou,
co nepochopitelně všichni přeplácejí
a říká si „společnice na pár hodin“
pět, čtyři, tři, dva jedna...kolaps
Dejte mu stoosmdesát, třistadvacet
Stejně je dopředu mrtvá
Víš, tenkrát to budu jen JÁ
Autor EsteeG, 06.03.2007
Přečteno 256x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí