Sedím a vzpomínám

Sedím a vzpomínám

Anotace: Taková vzpomínka...

…Sedím a vzpomínám,
píšu tyhle řádky,
kde tebe mám,
čas nevrátím zpátky,
sedím a v dlaních,
hlavu skloněnou,
v drobných krůčcích,
kráčím s ozvěnou,
sedím jen tiše,
šedý se samotou,
život je klišé,
kde mám to mou,
sedím a píši,
tyhle slůvka,
smutku piji číši,
uzamykám do srdíčka,
sedím a vidím,
tvoji tvář,
co stále nosím,
jsi můj oltář…
Autor greatpedro, 03.05.2020
Přečteno 239x
Tipy 5
Poslední tipující: Hledající, jenommarie
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná, líbí se mi...

03.05.2020 13:37:08 | Jarovanek

Pěkná a hodně srdečná báseň. :-)

03.05.2020 11:37:20 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí