Kyselý úsměv

Kyselý úsměv

Anotace: ...

Když myšlenky mi hlavou plynou
Když se mi chce brečet
Vím není to tvojí vinou
Když se mi chce brečet

Když po tváři mi slzy stékají
A pomalu mou duši svlékají
A díra do srdce je větší a větší
Ta tíha mi vůbec nesvědčí

Volám do dálky smutná slova
Ty je však slyšet nemůžeš
Volám je znova a znova
Volám o pomoc – pomůžeš?

Když na tebe vzpomínám
Obraz mi postupně mizí
Za chvíli zmizí docela
Jako bychom si byli cizí

Snažím se usmívat
A na svět se dívat vesele
Tak proč ten úsměv působí tak kysele?
Autor Baruvej, 06.05.2020
Přečteno 184x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Kapka, jenommarie
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí