Tragické životy

Tragické životy

Anotace: Osudy nesoucí tíhu ztrát.

Nepříjemné pohledy směřující na ni
Posměšky snášela od kolemjdoucích saní

Že se nepřatelí s nimi,přes srdce nepřenesli
Tak nazývali ji odpornými hesly

Dlouho všichni mysleli si o ní, že je prostě divná
Nikdo však nevěděl, že přišla o svého syna

A to vše bylo předzvěstí
Že rozřízla si zápěstí


Jsou to tragické životy, co neunesly tíhu ztrát
Po převzetí zlých zpráv, mělo to rychlý spád


V koutě rozbitého domu,leží muž zakletý v čase
Uchýlil se tu,po svém životním zápase

Úlevu cítí pouze po vpichu zakázané látky
V myšlenkách se po ní vráti zase o kus zpátky

Kdysi úspěšný člověk,co chtěl si vzít svou přítelkyni
Osud měl však jiné plány a vzal mu ji

Být narkomanem však v životě naplánoval
Proto se pro stále vracejí bolest předávkoval


Jsou to tragické životy, co neunesly tíhu ztrát
Po převzetí zlých zpráv, mělo to rychlý spád


Na vysokém mostě stojí mladá žena
Jedno rozhodnutí stačí a udělá krok ku předu
Není to tak dlouho,co vůli žít ztratila
Neobává se,už ani tvrdého dopadu

Je to asi hodinu....
Co dozvěděla se,že při nehodě ztratila celou rodinu

Krok ku předu udělat proto zvolila
Po chvilce rozmýšlení ,se dobrovolně zabila


Jsou to tragické životy co neunesly tíhu ztrát
Po převzetí zlých zpráv, mělo to rychlý spád


Ať je to dítě, přítelkyně či matka
Jediné východisko pro některé, je tahle zkratka
Autor Henry Canas, 25.05.2020
Přečteno 269x
Tipy 6
Poslední tipující: Frr, Donne, Emily Říhová, jenommarie, praetorian
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hodně se me dotkla,hezky a citlivě napsané ,a taky krutě ze života.

30.10.2020 17:46:08 | Anii

Nikdy nevíme co si každý s sebou "vláčí", těch tragédií je bohužel spoustu...

25.05.2020 13:56:28 | Emily Říhová

Ano těch osudů..kde duše nezvládla ty boje s tíhou životní..je mnoho. Je to smutné

25.05.2020 09:33:23 | jenommarie

Hustý, drsný, ale realistický

25.05.2020 09:03:51 | petrzal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí