Hon na kojota

Hon na kojota

Anotace: Když okolnosti donutí člověka konat věci,na které by dřív ani nepomyslel.

Přišel o práci,peníze docházejí, za chvíli nebude mít na potravu
Nevěděl, že konat bude věci, které ho dovedou na popravu

Dluhy rostly,v krizy těžko najít práci
Veškerou naději pozvolna ztrácí

Úřady ignorují žádosti o pomoc
Jde o byznys a moc

V kapse nelegální zbraň, na čele pot studený
Rozhodl se vykonat čin nucený

Při vytažení zbraňe, se kulka uvolnila
Byl zázrak, že prodavače nezabila

V šoku vytrhl mu chleba z ruky,na útěk se dal
V tom okamžiku,se pro ostatní, nebezpečným kojotem stal

Doma dvě plačící, hladové dcery čekající na kousek žvance
To všechno,jen kvůli jedné, zkrachovalé bance

Sedm policejních aut před jeho domem
Ve strachu dal dcerám,své poslední sbohem

Pořádají hon na kojota
Jsou kat,soudce i porota

V tu ránu proletěla jeho oknem kulka
Z jeho hlavy,zůstala mu jenom půlka

Podle nich skvělý policejní zásah
Z pochval linul se odporný zápach

Příčiny neřeší, řeší jen čin
Bylo jim jedno,že nebyl člověkem zlým

Pořádali hon na kojota
Který se snažil pouze uživit svá mláďata
Autor Henry Canas, 01.06.2020
Přečteno 260x
Tipy 6
Poslední tipující: Donne, Marten, Jeněcovevzduchukrásného
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Skvěle mistře, jen tak dál. Trochu ten pravopis (zlím??), ale jinak inspirativní, také si dnes zajdu pro chleba, nikoho sice neživím, ale ustřelit někomu hlavu zní lákavě.

06.06.2020 05:15:11 | Nezvaný a nevkusný

To psala klávesnice...... vážně :-D Budeš mi dělat korektury ;-)

13.06.2020 07:14:36 | Henry Canas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí