Na třešních

Na třešních

po horkém dni horká bouřka

na obzoru sukni kasá si

vysílený strom jako by odněkud zrovna přiběhl

svěsil paže a shrbený

dívá se do země

vrostlý do tučného vzduchu jak naběhlá žíla

 

a my dva zkřehlí vzájemností

dvojím mlčením se objímáme

nad námi hejno holubů jak smrt

ve spěchu

hledá si holubník

Autor Péter T., 30.07.2020
Přečteno 194x
Tipy 5
Poslední tipující: Marten, Alegra, Nikkolas
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmi pěkné:)

04.07.2023 17:51:01 | Nikkolas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí